• 5e673464f1beb

Nyheter

Foren deg som en, bryte fordelene — PVTECH deltar i utendørs treningsaktiviteter

En tråd silke lager ikke en tråd; ett tre lager ikke en skog. Den 24thjuli, for å forbedre teamsamarbeidsevnen, deltar mer enn tjue personer PVTECH i Junzhi utendørs treningsaktiviteter i Longmeng, Anxi.

1.jpg

Klokken 9 starter treningsaktivitetene utendørs offisielt i morgenbrisen.Folk er tilfeldig delt inn i tre grupper, som har en match i aktivitetene "Inspiring" og "Tower of Hanoi".Målet med "Inspiring" er å trene alle medlemmer til å lære av hverandre i gjensidig emulering, jobbe sammen for å oppnå det felles målet, få dem til å forstå at det å gjøre er viktigere enn å snakke. "Tower of Hanoi" forteller alle at selv små endringer I ledelsen kan det føre til at den totale jobben blir dobbelt eller til og med flere ganger, og kan også bli en umulig oppgave i standardiseringen av bedriftsledelse.

2.jpg

3.png

På ettermiddagen lot treneren alle gjennomføre en rekke aktiviteter, for eksempel "Støtt fronten" "Gjennom rutenettet"."Støtt fronten" la alle realisere en sannhet – forenes som én, bryte fordelene."Gjennom rutenettet"fortell oss at det er mange ting som bør stole på den kollektive styrken i stedet for å fullføre ved individuelt som er meningen og verdien av et lag.

4.jpg

5.jpg

Gjennom prosjektopplæringen ovenfor har alle teammedlemmer erfarne generasjonsteam, visning, integrert og sett fordelene og ulempene med gruppene deres.De har en dyp følelse av essensen av "oppgave, enhet, samarbeid" som la en god grunn for det nåværende arbeidet.

6.jpg


Innleggstid: 29. juni 2017