• 5e673464f1beb

Nyheter

Kraften til innovasjon – PVTECH-rør skinner i Xiamen energisparebyrå

Forfekter grønt lys, reduserer karbonavtrykk.Ettersom regjeringen øker oppmuntringspolitikken for LED-belysning, har strømmen av miljøenergikilder blitt hevet gjennom hele landet.

Som pioneren i den energisparende industrien, velger Xiamen energisparingsbyrå LED-røret fra Xiamen PVTECH Cor.Ltd, en av ti promotering LED-merker i Xiamen city, for å erstatte T5-lysrør.Det kan spare 45 % strømforbruk.

Erstatningen er ikke bare begynnelsen på energisparing, men også den sosiale trenden innen miljøvern.Xiamen energisparebyrå fungerer alltid som pioneren innen energisparing, og opplever og markedsfører energisparende produkter fra tradisjonelle lysrør til T5 energisparende lamper og LED-belysning.

I den generelle ressursmangelsituasjonen har folks miljøbevissthet økt kraftig.Som nytt energibesparende belysningsprodukt er det få mennesker, spesielt noen hovedenergiforbrukere, som fortsatt holder en bevart holdning til LED-produkter.De er ivrige etter å prøve disse høyeffektive, miljøvennlige produktene, men er også bekymret for den umodne teknologien og svimle når de skal velge mellom så mange merker.

På den ene siden jobber Xiamen energisparende byrå hardt for å publisere LED-produktet, forbedre bevisstheten om anerkjennelse og kunnskap om LED.På den annen side fokuserer de på screening og kartlegging for å anbefale pålitelige energisparende produkter for leverandører.

Xiamen energisparende byrå velger PVTECH tubelight for å erstatte fluorescerende lampe på kontoret deres, noe som ikke bare er et godt forsøk, men også en bekreftelse.Blant hundrevis av fotoelektrisitetsprodusenter er PVTECH høyt verdsatt for sin profesjonelle holdning og konstante streben etter perfeksjon.PVTECH fokuserer på produksjon av LED-rør og prøver hardere å lage sitt eget merke.


Innleggstid: 19. desember 2011